GYEREKÜLÉS KVÍZ

Melyik gyerekülés a legideálisabb választás gyermekednek?

Életkort, testsúlyt, magasságot, tervezett használati időt és az autód által kínált lehetőségeket is figyelembe véve rengeteg gyerekülés van a webshop kínálatban.

A biztonság mellett néhány gyakorlati szempontot is érdemes figyelembe venned az ideális gyerekülés kiválasztásakor annak érdekében, hogy kisbabád és te is jól érezzétek magatokat utazás közben a mindennapokban.

Töltsd ki a kvízt, és kiderül, hogy melyik gyerekülés a legoptimálisabb választás a babádnak és neked!

START
A kvíz kitöltése maximum 3 percet vehet igénybe

Hogy működik a kvíz?

Töltsd ki a kvízt és találd meg a legidálisabb gyerekülést gyermekednek!

A kvíz kitöltést követően megadott nevedre és email címedre elküldjük a kvíz eredményét, illetve:

  • Megtudod, melyik a legjobb ár-érték arányú gyerekülés ami ideális számotokra!

  • Tiéd a garantált 10%-os kedvezmény kupon, amit e-mailben küldünk el, és akár azonnali vásárlásra is beválthatod személyesen vagy a babaszafari.hu webshop-ban!

Töltsd ki a kvízt,
nézd meg az eredményt és tudd meg,
melyik gyerekülés ideális számotokra!

START
  • Magyarországon a gyerekek 150cm magasságig kizárólag gyerekülésben utazhatnak gépkocsiban.
  • Európában forgalmazott autósülésekre kötelező szabványai: ECE R44/03, ECE R44/04 és ECE R129 (i-Size). A szabványt narancssárga címke jelöli a gyerekülésen.
  • 2013-ban bevezetett ECE R129 vagy más néven i-Size szabvány szerint a 15 hónapnál fiatalabb gyermekeket csak és kizárólag menetiránynak háttal szabad bekötni.
  • Európában a legelterjedtebb teszteket az ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) illetve az ÖAMTC (Österreichische Automobil-, Motorrad- und Touring Club) végzi. A kiszemelt üléseket névtelen módon vásárolják meg a kiskereskedelemben, hogy elkerüljék a manipulált eredményeket.

Ha megvan az eredményed, várunk szeretettel bármelyik Babaszafari Bababoltban! Szakképzett munkatársunk szívesen segít nektek a gyerekülés autóban történő rögzítésében is!

BABASZAFARI © 2021 I Adatkezelési tájékoztató