BABAKOCSI KVÍZ

Melyik babakocsi a
legoptimálisabb a babádnak és neked?

Vagy a terepviszonyokhoz, a férőhely adottságaihoz, vagy a tömegközlekedéshez kell alkalmazkodnod a mindennapok során. Tapasztalt barátaid véleményét is szívesen meghallgatod, de kipróbálni nem minden márkát tudsz.

Vajon hogyan válaszd ki a hozzátok legjobban illő babakocsit úgy, hogy kényelmes legyen a gyermekednek és praktikus neked?

Töltsd ki a kvízt és kiderül melyik a legoptimálisabb babakocsi számotokra.

START
A kvíz kitöltése maximum 3 percet vehet igénybe

Hogy működik a kvíz?

Töltsd ki a kvízt és megtudod, hogy melyik legoptimálisabb babakocsi számotokra!

A kvíz kitöltést követően megadott nevedre és email címedre elküldjük a kvíz eredményét, illetve:

  • Megtudod melyik a legjobb ár-érték arányú babakocsi ami a Te szempontjaidnak megfelel!
  • Tiéd a garantált 10%-os kedvezmény kupon, amit e-mailben küldünk el, és akár azonnali babakocsi vásárlásra is beválthatod személyesen vagy a babaszafari.hu webshop-ban!

Töltsd ki a kvízt
nézd meg az eredményt
és tudd meg, melyik a legoptimálisabb
babakocsi számotokra!

START
  • Magyarországon a gyerekek 150cm magasságig kizárólag gyerekülésben utazhatnak gépkocsiban.
  • Európában forgalmazott autósülésekre kötelező szabványai: ECE R44/03, ECE R44/04 és ECE R129 (i-Size). A szabványt narancssárga címke jelöli a gyerekülésen.
  • 2013-ban bevezetett ECE R129 vagy más néven i-Size szabvány szerint a 15 hónapnál fiatalabb gyermekeket csak és kizárólag menetiránynak háttal szabad bekötni.
  • Európában a legelterjedtebb teszteket az ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) illetve az ÖAMTC (Österreichische Automobil-, Motorrad- und Touring Club) végzi. A kiszemelt üléseket névtelen módon vásárolják meg a kiskereskedelemben, hogy elkerüljék a manipulált eredményeket.

Ha megvan az eredményed, várunk szeretettel bármelyik Babaszafari Bababoltban! Szakképzett munkatársunk szívesen segít nektek a gyerekülés autóban történő rögzítésében is!

BABASZAFARI © 2021 I Adatkezelési tájékoztató